Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : “Έπεσε μαχόμενος” ο Απόλλων Παραλιμνίου, το εισιτήριο στη Λαμία

Με το κεφάλι ψηλά αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας ο Απόλλων Παραλιμνίου, η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα που έφτασε στα προημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη προηγήθηκε στη Λαμία, όμως ο αντίπαλος φανέρωσε τις δυνατότητες του στη συνέχεια, έχοντας ένα ρόστερ σαφώς πιο ποιοτικό.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη επικράτησε στο τέλος με σκορ 4-2 και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.

Ο Γιάννης Κουτζαβασίλης “σόκαρε” τους γηπεδούχους στο 8ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα στους Σερραίους.

Οι Φθιώτες όμως αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και στο 20′ ο Ασκόφσκι ισοφάρισε. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα, πέντε λεπτά μετά ο Πάβλοβετς έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, βάζοντας ουσιαστικά “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες πρόκρισης των “κυανόλευκων”.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρος, ο Γκέκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, ανεβάζοντας άθελά του τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ακολούθησαν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, με τον Απόλλωνα να μειώνει στο 86′ χάρη στο γκολ του Ελέζι.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιλούλης.

Συνθέσεις

Λαμία (Σάββας Παντελίδης) : Γκαραβέλης, Γκοράνοφ, Σιμόν, Πάβλοβετς (68′ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Στάνκο, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (82′ Κοντονίκος), Μαρτίνεζ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (59′ Βέργος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος)

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης) : Κουτζαβασίλης Φ., Τσομασχασβίλι (64′ Καρατλίδης), Κιουτσεκτσίδης, Γκούμας, Κουτζαβασίλης Γ., Τζαμπέγια, Τζελίδης, Καρυοφύλλης, Γεωργιάδης (82′ Κωνσταντινίδης), Ελέζι, Γκέκας (64′ Πέτρου)

Τετάρτη 25/1

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ  1-3 [0-3]
Άρης – Ολυμπιακός  0-1 [0-1]

Πέμπτη 26/1

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου  4-2 [2-1]
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.30) [0-2]

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected