Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Ηρακλή Λάρισας ο Lucas Garcia, αποκτήθηκαν και οι Χατζής, Λίταινας

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε μια πολύ ποιοτική προσθήκη και συγκεκριμένα αυτή του Λούκας Γκαρσία!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είναι ιδιαίτερα γνωστός στα ελληνικά γήπεδα καθώς πέρασε από αρκετές ομάδες της χώρας μας, με τελευταίο «σταθμό» της καριέρας του τον συντοπίτη Απόλλωνα Λάρισας.

Είναι γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1988 στην Αργεντινή. Έχει ύψος 1,68 και την φετινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 5 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λάρισας, 4 για το πρωτάθλημα της Super League 2 και 1 στο κύπελλο Ελλάδος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαν Μαρτίν της Αργεντινής. Στην συνέχεια μεταπήδησε ενδοχώρια στην Γκουαράνι. Πρώτος Ευρωπαϊκός σταθμός της καριέρας του ήταν Ceahlăul της Ρουμανίας.

Ακολούθησαν αρκετοί Ευρωπαϊκές ομάδες FC Honka (Φινλανδία), PK-35 (Φινλανδία), FC Inter (Φινλνανδία). Από την τελευταία ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για τον Βόλο τον Ιούλιο του 2018. Επόμενες ομάδες ήταν η Νίκη Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας απέκτησε και τον Κώστα Χατζή.

Ο ποδοσφαιριστής παρότι βρίσκεται στα 37 του χρόνια (γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1985) δείχνει αγέρωχος κάτι το οποίο αποδεικνύεται χαρακτηριστικά από την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας τα τελευταία χρόνια.

Αγωνίζεται τόσο στον χώρο του κέντρου αλλά και της άμυνας. Αναμφίβολα ανεβάζει την εμπειρία της ομάδας, προσθέτοντας ακόμη μια ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή Χρήστου Χατζηλιάδη.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια πορεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες με καλές παρουσίες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας του οποίου διετέλεσε και αρχηγός.

Πριν από τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας (πρώτη θητεία) και Αγροτικό Αστέρα.

Στο ρόστερ του Ηρακλή Λάρισας και ο Δημήτρης Λίταινας.

Αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας 5 συμμετοχές στην φετινή αγωνιστική περίοδο για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Σεπτεμβρίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» τα πραγματοποίησε στον Τύρναβο. Στην συνέχεια, το καλοκαίρι του 2016, έφυγε για το νησί της Μυτιλήνης για την ΑΕΛ Καλλονής.

Έναν χρόνο μετά υπέγραψε στην Βέροια όπου και αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο. Στα μέσα της σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Λάρισα για λογαριασμό του Απόλλωνα που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν «μετακομίσει» στον Ηρακλή.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεχνικά χαρακτηριστικά, ικανός να αγωνιστεί στην μεσοεπιθετική γραμμή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected