Super League 2 - Μεταγραφές

Ο Ηρόδοτος απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές, εξόφλησε τον Λέτσο και παίρνει πίσω τους βαθμούς

Ο Ηρόδοτος έκλεισε την «υπόθεση» Λέτσου εντός προθεσμιών, κάτι που σημαίνει πως θα του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, ενώ την ίδια ώρα, απέκτησε δύο τερματοφύλακες για να συμπληρωθεί η τριάδα, καθώς στο ρόστερ υπήρχε μόνο ο Ντανίλο Γκόλοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport, τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Ηροδότου προχώρησαν σε εξόφληση του Λέτσο, στον οποίο είχε επιδικαστεί ένα ποσό από τη περυσινή του παρουσία στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ είχε προχωρήσει και σε επιβολή ποινών, λόγω της μη εξόφλησής του.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Ηροδότου, «τρέχουν» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προχωρώντας στην απόκτηση δύο νεαρών τερματοφυλάκων.

Ο λόγος για τον Νεόφυτο Στυλιανό που είναι γεννημένος το 2003 και μέχρι πρότινος ανήκε στον Άρη Λεμεσού, αλλά και του Κλεομένη (Μένιο) Θεολόγη, γεννημένο το 1996, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με τους δύο αυτούς τερματοφύλακες και τη παρουσία του Ντανίλο Γκόλοβιτς, ο Ηρόδοτος «έκλεισε» την «τριάδα» των τερματοφυλάκων.

Επιπλέον, επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, υπέγραψε ο Παναγιώτης Κλάδος, ο 19χρόνος (2003) αμυντικός που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected