Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Καταιγισμός τερμάτων από τη Μπενφίκα, “έκλεισε” θέση για τα προημιτελικά! (vid)

Εκπληκτική εμφάνιση από τη Μπενφίκα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μπριζ και τη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμο…άργησε 38 λεπτά να ανοίξει το σκορ και όταν το έκανε, έφτασε άνετα στη νίκη, που της δίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Στο 3ο λεπτό, ο Ζοάο Μάριο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε από το VAR με αποτέλεσμα να πάει…στράφι ένα τρομερό highlight.

Το γκολ που άνοιξε τον πορτογαλικό…χορό πέτυχε στο 38′ ο Ράφα Σίλβα και λίγο πριν την ανάπαυλα, οι Λουζιτανοί πέτυχαν και δεύτερο με “δράστη” τον Γκονζάλο Ράμος.

Ο αιφνιδιασμός της Μπριζ φάνηκε και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ και στο 57′ ο Ράμος ξανά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η…κατηφόρα του Ντα Λουζ έφερε και το τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά από τα 11 βήματα με τον Ζοάο Μάριο (71′), όπως επίσης και το 5-0, έξι λεπτά μετά από τον Νέρες.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Μέιγερ.

Συνθέσεις

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ) : Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Μπα (63′ Ζιλμπέρτο), Οταμέντι (74′ Μοράτο), Αντόνιο Σίλβα (88′ Βερίσιμο), Τσικίνιο (63′ Νέρες), Φερνάντο Λουίς, Άουρσνες, Ζοάο Μάριο (75′ Νέβες), Ράφα Σίλβα, Γκονσάλο Ράμος

Κλαμπ Μπριζ (Σκοτ Πάρκερ) : Μινιολέ, Σιλά, Μάτα (62′ Οτόι), Μέχελε, Μέιγερ, Σόουα (75′ Ριτς), Βανάκεν (75′ Νούσα), Μπιουκάναν, Νίλσεν, Λανγκ (46′ Ονιεντίνγκα), Γιάρεμτσουκ (62′ Γιούτγκλα)

Το πρόγραμμα της φάσης των “16”

Τρίτη 7/3

Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ  5-1 [2-0]
Τσέλσι – Ντόρτμουντ  2-0 [0-1]

Τετάρτη 8/3

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ. [1-0]
Τότεναμ – Μίλαν [0-1]

Τρίτη 14/3

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία [1-1]
Πόρτο – Ίντερ [0-1]

Τετάρτη 15/3

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ [5-2]
Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης [2-0]

*μέσα στην αγκύλη τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected