Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Δύο διπλά και ένα Over 2,5

Σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα της Ευρώπης θα κινηθούμε σήμερα Σάββατο και έρχονται επιλογές από Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ και Serie A. Ας δούμε τις σημερινές αναλύσεις αγώνων.

Μπόχουμ – Λειψία (16.30)

Το έκανε το… θαύμα της την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόχουμ, αφού έβγαλε σπουδαίο διπλό μέσα στην Κολωνία με 2-0. Έτσι έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί χωρίς νίκη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και όχι μόνο. Σίγουρα χρειάζεται και άλλα μεγάλα αποτελέσματα στην συνέχεια, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής. Αρκετά απαιτητικό και το σημερινό ματς με την Λειψία.

Πέρα από τις δυνάμεις της αποδείχθηκε η ρεβάνς της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και η ήττα με 3-0 στην Αγγλία την έστειλε… σπίτι της. Στροφή στην Μπουντεσλίγκα και πάλι, εκεί που κέρδισε άνετα την Γκλάντμπαχ με 3-0 και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Άγνωστο το πόσο την έχει επηρεάσει η έκβαση του αγώνα μεσοβδόμαδα, ώστε να κλείσει άμεσα σήμερα την αρνητική παρένθεση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανή για όλα στα παιχνίδια της η Μπόχουμ, που συνήθως τα συνοδεύει με αρκετά τέρματα. Ως προς αυτό βέβαια μπορεί να βοηθήσει και η Λειψία για το Over 2.5 στο 1.72 της Fonbet.

Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17.00)

Ματς και μεσοβδόμαδα για την Σαουθάμπτον κόντρα στην Μπρέντφορντ, ενώ νωρίτερα είχε φέρει ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημάδια βελτίωσης για τους «άγιους» εδώ και καιρό, όμως χρειάζονται νίκες για να αφήσουν πίσω τους την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Μάλιστα, βγάζουν δύσκολο πρόγραμμα αυτό το διάστημα, παίζοντας απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Τότεναμ.

Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ σε επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα άνετα με 3-1 κόντρα στη Νότιγχαμ. Ένα αποτέλεσμα που είχε απόλυτη ανάγκη η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στο Champions League. Πλέον εντείνει την προσπάθεια της να παραμείνει εντός τετράδας στην βαθμολογία και χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ένα καλό νικηφόρο σερί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Τότεναμ, αλλά έχει τις μονάδες στο ρόστερ της για να γείρουν την πλάστιγγα προς τα δεξιά και το διπλό στο 1.83 από το Pamestoixima.

Ουντινέζε – Μίλαν (21.45)

Αρκετό καιρό είχε να κερδίσει η Ουντινέζε στην Serie A και τα κατάφερε με το διπλό που έβγαλε επί της Έμπολι με 1-0. Πάντα επικίνδυνη σαν ομάδα, όμως της λείπει η σταθερότητα, ειδικά στον δεύτερο γύρο της σεζόν. Ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, αλλά χωρίς άγχος σκοπεύει να βάλει δύσκολα τόσο στην Μίλαν σήμερα, αλλά και στις υπόλοιπες αντιπάλους μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Απώλεια για την Μίλαν στο προηγούμενο ματς του Καμπιονάτο, αφού έμεινε στο 1-1 με την Σαλερνιτάνα και μάλιστα εντός έδρας. Βαθμολογικά πρέπει να προσέχει από εδώ και στο εξής αν θέλει να παίξει και του χρόνου Champions League, αφού οι αποστάσεις παραμένουν μικρές. Σίγουρα θα ήθελε να ρεφάρει σήμερα με ένα σημαντικό διπλό επί της Ουντινέζε και να καλύψει κάποια από τις προηγούμενες γκέλες της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν αποτελεί φόβητρο στον δεύτερο γύρο η Ουντινέζε και η Μίλαν μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα. Εξάλλου αξίζει το διπλό σε απόδοση 2.15 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected