Κατηγορίες
Super League 1

Όλα δείχνουν πως ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ είναι και με τα δύο πόδια εκτός Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με άλλον στα play off.

Όπως αναφέρει το Sportime, αυτό προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις. Άπαντες παρόντες από πλευράς διοίκησης στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά, με σκοπό να μιλήσουν με τον Ισπανό τεχνικό. Σχεδόν απίθανο να είναι στον πάγκο της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ «γκρέμισε» ότι με κόπο έχτισε γράφαμε το τελευταίο διάστημα στην αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός θα πάει με άλλον προπονητή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Το μήνυμα της Θύρας 7 δεν ήταν τυχαίο τελικά. Μπορεί μετά το 3-0 με την ΑΕΚ στο Κύπελλο να μην ήταν προφητικό, αλλά αυτό μετά τον Άρη ήταν. Με άλλα λόγια, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού δεν τον ήθελαν.

Ο Ολυμπιακός παίζει ρέστα στα επόμενα παιχνίδια του και πολλά από τα κρίσιμα παιχνίδια είναι στο Καραϊσκάκη. Δεν θα μπορούσε αυτά να δοθούν με τον Μίτσελ στον πάγκο. Με άλλα λόγια, ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με το ποιος θα είναι στην άκρη του πάγκου στα επόμενα παιχνίδια. Διότι, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση χωρίς να έχει κάποια έτοιμη λύση. Την έχει όμως;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected