Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σε Τουρνουά στη Ρώμη η Σχολή Ποδοσφαίρου της Βέροιας

Σπουδαία πρόκληση για τα τμήματα υποδομής του ΝΠΣ Βέροια, που θα ταξιδέψουν στη Ρώμη για τη συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά.

Το “Roma International Cup” θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, από την Παρασκευή 7 έως τη Δευτέρα 10 Απριλίου και οι αγώνες διεξάγονται στο Sport Center la Borghesiana, που διαθέτει οκτώ γήπεδα με φυσικό αλλά και συνθετικό τάπητα.

Συμμετέχουν 95 ομάδες από διάφορες χώρες, όπως η Ιταλία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ελβετία, η Ιαπωνία, η Αργεντινή και η Κολομβία.

Το πρόγραμμα της “Βασίλισσας του Βορρά”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "TWHMATA ΥΠΟΔΟΜΟΙ B ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 7anp ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ nporpamma ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Roma International Cup 2023 17:00 U17 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ anp 18:40 U13 PRO ROMA ITALY ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ PROROMA 8anp 09:30 U17 AGORA ANZBACH AUSTRIA ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 8anp 11:10 AGORA LATINA ITALY ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Τrατί τo μέλλον είναι VERIAFC εδώ VERIA 8anp 15:00 VERIAFC U17 VIS NOVA GIUSSANO ITALY OSPEDALETTI IM ITALY OLABALETY VN 8anp 17:30 FC RIA U13 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ AGORA LATINA LT ITALY VERIA ΒΕΡΟΙΑ Στις 10 Απρ θα οριστούν τα ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων ανάλογα με τα αποτελέσματα και την κατάταξη των ομάδων στουξόμίλους"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected