Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο και το “Barok” Coffee-Bar γίνεται ξανά viral!

Παναθηναϊκός 66, ΑΕΚ 66, Ολυμπιακός 63 και ο ΠΑΟΚ πλέον στους 57 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στα play-offs της  Super League με τη μάχη του τίτλου να εντείνεται. Το μεγάλο ματς της ημέρας για την 4η αγωνιστική είναι αυτό στη Λεωφόρο με το σούπερ ντέρμπι των «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20), πιστό στο ραντεβού του με τους ποδοσφαιρόφιλους, προσφέρει απόψε τις τρεις μεγάλες αναμετρήσεις των play off της Super League!

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 18:00 στην OPAP Arena εκεί όπου η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και να παραμείνει στην κορυφή εκμεταλλευόμενη τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι της Λεωφόρου υποδεχόμενη τον Άρη, ο οποίος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό παραμένει στην 5η θέση που βγάζει στην Ευρώπη, έχοντας όμως μόλις ένα βαθμό περισσότερο από τον Βόλο.

Στις 20:30 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ που έχασε κι άλλο έδαφος μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό που τον άφησε εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή φιλοξενεί τον Βόλο, ο οποίος διατηρείται στον πόντο από την 5η θέση και τον Άρη, στην άλλη μάχη που λαμβάνει χώρα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μισή ώρα αργότερα (21:00) ξεκινάει το ματς της ημέρας με το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν, επικρατώντας στο Βικελίδης του Άρη και παραμένοντας στην κορυφή, όπως και οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν αντίδραση νικώντας με ανατροπή 3-1 τον ΠΑΟΚ και παραμένοντας τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση.

ΑΕΚ – Άρης (18:00)
ΠΑΟΚ – Βόλος (20:30)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected