Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Το κλειδώνουν οι «πολίτες»

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα την μερίδα του λέοντος έχουν οι προημιτελικοί του ChampionsLeague, όμως μια επιλογή μας έρχεται αρχικά από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Γουότφορντ – Κάρντιφ (21.45)

Άργησε αρκετά να επιστρέψει στα τρίποντα η Γουότφορντ, αλλά τα κατάφερε με το υπέρ της 2-0 απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι. Ακόμη έχει ελπίδες να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου, αλλά μάλλον πρέπει να το πάει μόνο με νίκες στις αγωνιστικές που απομένουν. Δεν αποτελεί το σημερινό παιχνίδι με την Κάρντιφ εξαίρεση, όπου πρέπει να εκμεταλλευτεί μεταξύ άλλων τον παράγοντα έδρας.

Από βαριά ήττα προέρχεται η Κάρντιφ, καθώς αντιμετώπισε εκτός έδρας την δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχασε με 4-1. Δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα και το άγχος για παραμονή στην Τσάμπιονσιπ παραμένει. Μάλιστα, το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται και απόψε, αφού έχει να αντιμετωπίσει μια επίσης ποιοτική ομάδα και συγκεκριμένα την Γουότφορντ εκ νέου εκτός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Γουότφορντ, αλλά γυρισμός δεν υπάρχει πλέον και οφείλει να το παλέψει. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.95 από την Stoiximan.

Ίντερ – Μπενφίκα (22.00)

Δεν σηκώνει… κεφάλι με τίποτα όσον αφορά το Καμπιονάτο η Ίντερ και η ήττα από την Μόντσα εντός έδρας με 1-0 την σόκαρε αρκετά. Η προσπάθεια να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα συνεχιστεί, όμως τα πηγαίνει καλύτερα στο ChampionsLeague. Το νικηφόρο πέρασμα της πριν μια εβδομάδα στην Πορτογαλία επί της Μπενφίκα με 2-0 της δίνει ξεκάθαρα το προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μάλλον δεν βρήκε το κατάλληλο σημείο να ντεφορμαριστεί η Μπενφίκα, αφού μετά το 2-0 από την Ίντερ στο ChampionsLeague δίνει δικαιώματα και στο πρωτάθλημα με το 1-0 από την Τσάβες. Όλα για όλα στο Μιλάνο οι «αετοί» της Λισαβόνας, που είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά απέναντι στην Ίντερ και στο τέλος της αναμέτρησης να δουν αν έχουν πετύχει μια μεγάλη από όλες τις απόψεις ανατροπή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Λίγο πλασματική εικόνα το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και μπορεί να το παλέψει η Μπενφίκα. Επιλογή το Χ2 στο 1.72 από το Pamestoixima.

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

Όχι στην καλύτερη της φόρμα η Μπάγερν αυτό το διάστημα, με δύο πρόσφατα παραδείγματα την βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, αλλά και το 1-1 της Μπουντεσλίγκα απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Μόνο με θαύμα θα μπορούσε να περάσει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως το μέγεθος της την αναγκάζει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Έχει πατήσει… γκάζι για τα καλά τελευταία η Μάντσεστερ Σίτι και βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Άνετο 4-1 επί της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου μειώνει συνεχώς την διαφορά από την κορυφή. Αλλά και στο ChampionsLeague, που αποτελεί πάντα διακαής της πόθος έκανε την μεγαλύτερη δουλειά με το 3-0 του πρώτου ματς επί της Μπάγερν και πλέον έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Μπάγερν, που χρειάζεται όσα περισσότερα γκολ μπορεί, ενώ και η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κάτσει στα… αυγά της. Λογικό το Over 2.5 στο 1.56 της Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected