Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα μεγάλα ματς των play off απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με τον Ολυμπιακό να έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω στην τρίτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στην τέταρτη με εννιά πόντους πλέον απόσταση από την κορυφή.

Μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και γι αυτό επιλέγουμε το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20), όπου θα έχουμε τη δική μας θέση (καλώντας στο 6980299099) να απολαύσουμε τους σπουδαίες αγώνες!

Πριν από τις ματσάρες σε Τούμπα και Φάληρο, το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play-offs ανοίγει στις 17:30 στο Πανθεσσαλικό με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Άρη που είναι αυτή τη στιγμή πέμπτος να αντιμετωπίζει τον Βόλο που τον ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο.

Στις 20:00 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει πλέον τον Ολυμπιακό για την 3η θέση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Στις 21:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται το άλλο ντέρμπι της ημέρας με τον Ολυμπιακό να παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί για να ξαναμπεί δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος υποδεχόμενος την ΑΕΚ, η οποία επίσης έχει το τρίποντο ως μονόδρομο για να παραμείνει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα

Βόλος – Άρης (17:30)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected