Super League 2

Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Ρεθύμνου ο Ερμής Ζωνιανών (photos)

Σε πανηγυρικό τόνο, ο Ερμής Ζωνιανών πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, γράφοντας με χρυσά γράμματα και το 2023 μετά από το 2012 και το 2015.

Μετά από 8 χρόνια, οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι τους στο γήπεδο Ζωνιανών για φέτος σήκωσαν το τιμημένο… και το πανηγύρισαν δεόντως. Μάλιστα, ο τίτλος ήρθε με τον Ερμή να διατηρεί το αήττητο αφού σε 24 παιχνίδια είχε 18 νίκες και 6 ισοπαλίες με τέρματα 69-10, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα του φετινού πρωταθλήματος.

Το τελικό 1-1 με τα Λιβάδια μικρή σημασία είχε και με το τελευταίο σφύριγμα ξεκίνησε το πάρτι… και το πανηγύρι για αυτόν τον τίτλο, που θα φέρει τον Ερμή Ζωνιανών να εκπροσωπεί το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική που θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου.

Η κορύφωση της σημερινής ημέρας ήρθε την στιγμή που ο αρχηγός του Ερμή Ζωνιανών Δημήτρης Σκουτέλης μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Ματθαίο Κλίνη σήκωσαν την κούπα, που τους παρέδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και το μέλος Δημήτρης Κουργιαντάκης.

Στην φιέστα του Ερμή Ζωνιανών παρόντες και δύο πρώην πρόεδροι της ομάδας ο Γιάννης Κάββαλος και ο Δημήτρης Σφακιανάκης, αλλά και ο πρώην γενικός αρχηγός Βαγγέλης Κάββαλος, που πανηγύρισαν αμφότεροι αυτή την επιτυχία του συλλόγου του χωριού τους.

δείτε φωτογραφίες στο rethymnosports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected