Κατηγορίες
Αθλήματα

Ιταλία: Πρόκριση στον τελικό για την Γραμματικοπούλου

Την πρόκριση για τον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στα μονά της Ιταλίας πήρε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις της.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 23χρονης Ιταλίδας Φεντερίκα Μπιλάρντο με 6-3 6-2, μετά από μία ώρα και 21 λεπτά αγώνα, και έκλεισε τη θέση της στον μεγάλο αυριανό τελικό της γειτονικής μας χώρας.

Στην πορεία της μέχρι τον τελικό, η No2 του ταμπλό επικράτησε αρχικά της Ιταλίδας Μαργκερίτα Μαρκόν με 6-2, 6-0, η οποία και προερχόταν από τα προκριματικά, ενώ στις “16” κέρδισε την Ισπανίδα Κλαούντια Χόστε Φέρερ με 6-1, 7-5, μέσα σε 82 λεπτά αγώνα. Στον προημιτελικό, η Βαλεντίνη επιβλήθηκε της Ιταλίδας Αναστασία Αμπανγάτο με 6-3, 6-4, για να φτάσει στον σημερινό ημιτελικό.

Θυμίζουμε, στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης στέφθηκε πρωταθλήτρια η Σαπφώ Σακελλαρίδη, έχοντας για παρτενέρ της την 25χρονη Ρουμάνα, Οάνα Γκαβρίλα. Το ελληνορουμάνικο δίδυμο επικράτησε των No2 του ταμπλό, Λέξι Στέβενς (Ολλανδία) και Ανίτα Βάγκνερ (Βοσνία) με 6-1, 6-1, και κατέκτησαν τον τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected