Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρουμανία: Πρωταθλητής στα διπλά ο Παύλος Τσιτσιπάς

Σπουδαία διάκριση για τον Παύλο Τσιτσιπά στα διπλά του διενθούς τουρνουά της J200 κατηγορίας της ITF στη Ρουμανία, καθώς κατέκτησε τον τίτλο, έχοντας για παρτενέρ του τον Εσθονό Μάρκους Μόλντερ.

Όπως αναφέρει το tennis24, το ελληνοεσθονικό δίδυμο επικράτησε στον τελικό των Βραζιλιάνων Ενρίκε Κοστάνζι Ντε Μπρίτο και Λουίς Φεράζ Σαντοβάλ Καρβάλιο με 6-2, 3-6, 10-6, και αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Florin Mergea Tennis Academy Cup.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος στο Circuit της ITF για τον 17χρονο Έλληνα τενίστα στην έως τώρα καριέρα του, ο οποίος έπαιξε και στα μονά της διοργάνωσης, αλλά αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, από τον Ουκρανό Σέμεν Αγκίνσκι με 6-4, 5-7, 6-4.

Αναφορικά με την πορεία των Τσιτσιπά και Μόλντερ στα διπλά, αρχικά νίκησαν τους No4 του ταμπλό, τους Ματίας Ούε Κασκ (Καναδάς) και Τζέρεμι Ζανγκ (Αυστραλία) με 5-7, 7-6 (1), 12-10, ενώ στον επόμενο γύρο κατάφεραν να επιβληθούν των Ντόμινικ Ντουκάριου (Γερμανία) και Γκάμπριελ Γκέτου (Ρουμανία) με 7-5, 6-3.

Στους “4”, για να προκριθούν στον χθεσινό μεγάλο τελικό, οι Τσιτσιπάς και Μόλντερ απέκλεισαν τους No1 του ταμπλό, τους Νίκολας Ολιβέιρα (Βραζιλία) και Όφεκ Σιμάνοφ (Ισραήλ) με 5-7, 6-4, 10-6.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected