Ποδόσφαιρο Κόσμος

Conference League : Μεγάλες ανατροπές για Βασιλεία και Γουέστ Χαμ! (vid)

Δραματικοί σε εξέλιξη ήταν οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες του Conference League!

Στο Artemio Franchi, η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού κόντρα στη Βασιλεία, ωστόσο δεν είχε… Αμντουνί. Ο Ελβετός την «πλήγωσε» δις και με γκολ στις καθυστερήσεις, έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Βόγκελ.

Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του στο φετινό Conference League, με τον 25χρονο Βραζιλιάνο σκόρερ να γίνεται μάλιστα ο πρώτος παίκτης των βιόλα που σκόραρε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα το 1997 αλλά να μην το πανηγυρίζει, ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Την ίδια ώρα, Παυλίδης και Χατζηδιάκος προηγήθηκαν στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά η Άλκμααρ δέχθηκε την ανατροπή και την ήττα μέσα στο Λονδίνο (2-1) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Confefrence League. 

Οι Ολλανδοί έβαλαν δύσκολα στους Λονδρέζους κάνοντας το 0-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ρέιντερς (κόντρα στη ροή του αγώνα) αλλά τους παίκτες του Μόγες να δείχνουν χαρακτήρα και να ανατρέπουν το σκηνικό στην επανάληψη.

Ο Μπενραχμά έφερε το ματς σε ισορροπία στο 67′ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Μπόουεν ενώ στο 76′ ήρθε η ανατροπή με τον Αντόνιο, για να αποκτήσει έτσι η αγγλική ομάδα προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πανόραμα των ημιτελικών

Πέμπτη 11/5

Φιορεντίνα – Βασιλεία  1-2
Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ  2-1

Πέμπτη 18/5

Βασιλεία – Φιορεντίνα
Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected