Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League : Έσωσε την…παρτίδα στο 90+7′ η Γιουβέντους, προβάδισμα για τη Ρόμα (vids)

Η Σεβίλλη ήταν μπροστά στο σκορ για 96 λεπτά στο Allianz, όμως ο Φεντερίκο Γκάτι πέτυχε γκολ για τη Γιουβέντους και έσωσε την…παρτίδα ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία. Ελαφρύ προβάδισμα με Μποβέ για τη Ρόμα.

Η «Γηραιά Κυρία» έδειξε πολύ κακή εικόνα απέναντι στη Σεβίλλη και φαινόταν να οδεύει ολοταχώς προς εντός έδρας ήττα, όμως ο Γκάτι σαν «από μηχανής Θεός» στο 97′ την έσωσε με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, που τα αφήνει όλα ανοιχτά για πρόκριση στον τελικό.

Νωρίτερα, ο Εν-Νεσίρι στο 26′ είχε ανοίξει το σκορ για τους πολύ ανώτερους Ανδαλουσιάνους, που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμά τους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζαν να έχουν «σβήσει» αποτελεσματικά το παιχνίδι.

Tην ίδια ώρα, Η Ρόμα επέβαλε τους… δικούς της κανόνες στο “Ολίμπικο” νίκησε 1-0 την Λεβερκούζεν και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Οι Γερμανοί πίεσαν προκειμένου να πετύχουν ένα γκολ δεν τα κατάφεραν, ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 87΄ με τον Φρίμποργκ αλλά πριν περάσει την γραμμή η μπάλα, βρέθηκε ο Κριστάντε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το πανόραμα των ημιτελικών

Πέμπτη 11/5

Γιουβέντους – Σεβίλλη  1-1
Ρόμα – Λεβερκούζεν  1-0

Πέμπτη 18/5

Σεβίλλη – Γιουβέντους
Λεβερκούζεν – Ρόμα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected