Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αυτό που έζησαν οι λίγοι και τυχεροί στην Κατερίνη ήταν ανεπανάληπτο : Από 3-0, 3-3 και πρόκριση στα πέναλτι για την ΕΠΣ Πέλλας! (vids)

Μαγεία! Με μία μόνο λέξη μπορεί να περιγράψει κάποιος τον αγώνα που παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των παιδιών!

Η U16 της ΕΠΣ Πέλλας αντιμετώπισε στο Α ΔΑΚ Κατερίνης την αντίστοιχη της ΕΠΣ Κοζάνης, στον ημιτελικό αγώνα του πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη όλων ήταν η απίστευτη εξέλιξη.

Η ομάδα του Σάκη Τσελεπή (έχει δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο) προηγήθηκε στο σκορ με 3-0, αλλά η ΕΠΣ Κοζάνης έκανε ένα τρελό come back, ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις, στέλνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ΕΠΣ Πέλλας ήταν πιο ψύχραιμη και κέρδισε με σκορ 4-2, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό!

Οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος, τα παλικάρια της ΕΠΣ Κοζάνης, αξίζουν συγχαρητήρια, αφού και η φετινή τους πορεία ήταν καταπληκτική.

Τα γκολ της κανονικής διάρκειας για την ΕΠΣ Πέλλας σκόραραν οι Χατζηδιαμαντής, Καψάλης (άλλο ένα γκολ για τον Ημαθιώτη επιθετικό) και Καραμήτσος, ενώ για την ΕΠΣ Κοζάνης οι Καραγιαννίδης, Βλάχος και Οικονόμου.

Στον τελικό, η ομάδα της Πέλλας θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηρακλείου, που λίγο νωρίτερα προκρίθηκε εις βάρος της ΕΠΣ Αργολίδας.

Τα γκολ στα βίντεο του Top-sport gr

Η διαδικασία των πέναλτι :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected