Κατηγορίες
Super League 1

Δύο νέες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ

Μετά τον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Νέλσον Ολιβέιρα και Τόμαζ Κεντζιόρα, οι οποίοι αποχωρούν από τον σύλλογο μετά από δύο και έναν χρόνο αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία του συλλόγου με τον Νέλσον Ολιβέιρα λήγει στις 30/06.

Εντάχθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2021 για να αναλάβει τον ρόλο του βασικού επιθετικού της ομάδας. Έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην προετοιμασία, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, αλλά η κακή τύχη του χτύπησε την πόρτα από νωρίς. Στις 12.08 εναντίον της Μποέμιανς στο στάδιο της Τούμπας υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22. Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε με τη χειρότερη δυνατή αρχή καθώς έσπασε τα πλευρά του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος φόργουορντ, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και απέκρουσε, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Έκανε συνολικά 45 εμφανίσεις, σκοράροντας 10 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Νέλσον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη μελλοντική σου καριέρα.”

 

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο δανεισμός του Τόμας Κετζιόρα ολοκληρώνεται στις 30.06.

Τόμας σ’ ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στην προσπάθεια της ομάδας μας από τον Γενάρη και μετά και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected