Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική : Ο Αστέρας Βάρης δεν πάει Σύρο και τα πάντα κρίθηκαν στον 8ο όμιλο!

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί η 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Γ’ Εθνική για τον 8ο όμιλο.

Όπως αναφέρει το Sportcyclades, ο Αστέρας Βάρης δήλωσε παραίτηση από το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου και έτσι το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά. Εκ των πραγμάτων, δεν αλλάζει κάτι στη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, καθώς στον συγκεκριμένο αγώνα, οι νησιώτες ήθελαν νίκη με 4-0.

Με δεδομένο ότι η προκήρυξη δεν προβλέπει τιμωρία, κρίνονται και οι τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου, με τους Ηλυσιακό, ΑΕΡ Αφάντου και Αστέρα Βάρης να κερδίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Δικαίως η απόφαση αυτή του Αστέρα Βάρης θα φέρει τον αποτροπιασμό στο στρατόπεδο της Ελλάδας Σύρου, καθώς θα στερηθεί να παλέψει την άνοδο της μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, για την ιστορία στο έγγραφο του ο Αστέρας Βάρης για την παραίτηση του επικαλείται μεγάλα έξοδα μετακίνησης κτλπ, τα οποία δεν μπορεί αν καλύψει και υποχρεώσεις αθλητών του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected