Κατηγορίες
Διάφορα

Exit Polls (19.00) : Μέχρι και 9 κόμματα στη βουλή, σίγουρα “μέσα” οι Σπαρτιάτες!

Ισχυρή είναι εκπροσώπηση της δεξιάς της νέα Βουλή, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα exit poll, τα οποία ανακοινώθηκαν λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες.

Η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε τις δημοσκοπήσεις και όπως όλα δείχνουν παίρνει μια ισχυρή αυτοδυναμία, ενώ πεσμένα είναι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία θυμίζουν αυτά που είχε το 2012.

Η δεξιά θα εκπροσωπηθεί πιθανότητα στη νέα Βουλή από τους Σπαρτιάτες, την Ελληνική Λύση, αλλά και τη Νίκη. Το πρώτο είναι το κόμμα το οποίο που έχει δώσει τη στήριξή του ο Ηλίας Κασιδιάρης και όπως και αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελείται κυρίως από συντηρητικούς ψηφοφόρους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη, άσχετο με το ποιοι είναι οι επικεφαλής, τους οποίους ακόμη κανείς δεν γνωρίζει.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα (με ενσωμάτωση 10%) θα βγουν στις 20:30, ενώ περίπου στις 21:00 θα γίνει γνωστό εάν θα έχουμε ή όχι αυτοδυναμία. Όσον αφορά τη μάχη του 3%, αυτά θα καθοριστεί περίπου στις 22:00, όταν και θα έχουμε τα αποτελέσματα με μια αρκετά μεγαλύτερα ενσωμάτωση (περίπου 80-90%).

Exit polls: Παντοδυναμία ΝΔ με 40-44%  - Νέα πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ  με 16,1-19,1% - Έκπληξη από Σπαρτιάτες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected