Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μεγάλωσε απότομα το sportsup.gr και χαίρομαι που πήρε τις αξίες που πρεσβεύω (του Αργύρη Τσιγγενόπουλου)

Γράφει ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος, αρχισυντάκτης του sportsup.gr

Περνούν τα χρόνια σα νεράκι… Σα χθες θυμάμαι την 28η Ιουνίου του 2012, όταν έγραψα το πρώτο άρθρο μου στο ImathiaSportsNews τότε, μια συνέντευξη με τον Γιάννη Βαλδήρ του Μακροχωρίου, που τότε αγωνιζόταν στη Δ Εθνική.

Το ξεκίνημα ήταν στα…τυφλά, καθώς εκείνη την εποχή διατηρούσα μια επιχείρηση στο κέντρο της Βέροιας, όμως το μεράκι για τη δουλειά αλλά και η εμπειρία από την ενασχόληση μου σε Αθήνα και Ζάκυνθο, με έβαλαν στο…τριπάκι για κάτι ξεχωριστό. Κάτι αποκλειστικά δικό μου. Κι αν γίνεται, καινοτόμο.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μου άλλωστε…

Μετά από 5 χρόνια εκατοντάδων χιλιομέτρων σε Ημαθία και άλλους νομούς, χιλιάδων ρεπορτάζ και μιας σταδιακής (όπως επιδίωκα δηλαδή) αύξησης της επισκεψιμότητας, έπεσε στο τραπέζι (κυρίως από τον developer) να περάσουμε στο επόμενο στάδιο.

Της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, με άλλο όνομα (πιο…global ας πούμε), που θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε περισσότερες “πόρτες” στο κοινό, διατηρώντας πάντα τις ρίζες μας, δηλαδή την ενασχόληση μας με τον αθλητισμό της Ημαθίας.

Και έτσι, στις 6 Σεπτεμβρίου 2017, γεννήθηκε το “sportsup.gr“, που απέκτησε μια άλλη οντότητα, πιο “επαγγελματική” και σαφώς πιο φιλική στον αναγνώστη.

Με τη βοήθεια των φίλων και συνεργατών, Γιώργου Δούλου και Κώστα Μόσερ (Battlenet Βέροιας και MoserLX), το βήμα έγινε και ξεκίνησε ένα σπουδαίο ταξίδι!

Θυμάμαι τότε, πως η επισκεψιμότητα ανέβηκε σημαντικά για τα τότε δεδομένα μας (της τάξεως του 25-30% πάνω) και βλέποντας το αποτέλεσμα της απόφασης να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, ήταν κάτι παραπάνω από σωστή.

Έλα όμως που το νερό, όχι μόνο μπήκε στο αυλάκι, αλλά έγινε…ποταμός. Όμως δεν μας έπνιξε!

Ήμασταν και ήμουν προετοιμασμένος.

Μπορεί σε άλλες επαγγελματικές ενασχολήσεις στο παρελθόν να έχω πέσει σε…λούμπες και να έκανα κάποιες λάθος επιλογές, όμως σ αυτή τη δουλειά δεν μπορεί κανείς να με “ρίξει”. Και ναι, περιαυτολογώ, που για όσους με ξέρουν, ποτέ δεν το κάνω.

Γιατί γεννήθηκα γι αυτή (τη δουλειά). Απλά…

Και φτάσαμε (για να μην πολυλογώ) στο 2023.

Που βρισκόμαστε;

Στο 130% πάνω σε επισκεψιμότητα (ενδεικτικά, 800.000 προβολές μόνο για τον μήνα Μάρτιο) σε σχέση με το 2017, αναγνωσιμότητα στο 95% της ελληνικής επικράτειας (ελέω Γ Εθνικής, το μεγάλο μας “όπλο” , που σημειώνει απανωτά ρεκόρ) και ανεξαρτησία στο 100%, καθώς η σελίδα δεν ανήκει σε κανέναν πρόεδρο ομάδας, σε κανένα πολιτικό κόμμα ή φορέα.

Δεν ανήκουμε σε κανένα Μητρώο, ΔΕΝ ενταχθήκαμε στη λεγόμενη “λίστα Πέτσα” και ΔΕΝ προβάλλουμε πολιτικά πρόσωπα.

Ήταν λάθος που το κάναμε στο παρελθόν και το αναγνωρίζουμε. Από τότε όμως άλλαξαν πολλά…

Τα επόμενα βήματα; Μόνο ένα (προς το παρόν).

Θα ανέβουμε σκαλί από το Σεπτέμβριο. Θα το κάναμε με τη συμπλήρωση 12 ετών, όμως οι εξελίξεις μας το επιβάλλουν από φέτος.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα.

Τα καλύτερα έρχονται, δεν λένε;;;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected