Κατηγορίες
Αθλήματα

Πέρασε στον 3ο γύρο της Χάγης ο Παύλος Τσιτσιπάς

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του j60 τουρνουά της ITF στη Χάγη της Ολλανδίας πήρε ο Παύλος Τσιτσιπάς, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 10-16/7.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 17χρονος Έλληνας τενίστας, που είχε bye στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, επικράτησε μετέπειτα του 15χρονου Γερμανού, και προερχόμενου από τα προκριματικά, Όλιβερ Μάτζαντζιτς, με 2-6, 6-3, 6-3, και εξασφάλισε την παρουσία του στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, ο No8 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον συνομήλικο του Σουηδό, και No9 του ταμπλό, Άλμπερτ Βίντελ, με στόχο την 3η διαδοχική πρόκρισή του και την παρουσία του στα προημιτελικά.

Παράλληλα, στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε τόσο ο Χρήστος Γκλαβάς, όσο και ο Ευγένιος Βασιλάκης. Ο πρώτος είχε και αυτός bye πρόκριση στον 1ο γύρο, όμως στον 2ο ηττήθηκε από τον 18χρονο Ούγγρο, Μίλαν Μάρκοβιτς, με 7-6(3), 6-2.

Όσον αφορά τον Βασιλάκη, αυτός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον 15χρονο Γάλλο, Γιαννίς Μπατσαμπακέν, με 7-5, 6-1, όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η παρουσία του στη διοργάνωση, καθώς συνεργάζεται με τον Τσιτσιπά στα διπλά.

Το ελληνικό δίδυμο είχε bye στον 1ο γύρο, και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσεις τους Αρτούρ Αϊουκχάνοφ και Νταν Χιούγκς, με στόχο την είσοδό τους στην τελική 8άδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected