Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές σε ένα 24ωρο η Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/7) δύο ακόμη προσθήκες ενόψει της συμμετοχής της στη Super League.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τον Φαμπιάν Αντούνες (φωτ), ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως μέσος.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1991 στη Γαλλία, ο Φαμπιάν Αντούνες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντρανσί, πριν μετακομίσει στη Ρεντ Σταρ. Ακολούθως αγωνίστηκε στο Βέλγιο με Βιρτόν, Οστάνδη, Σιντ Τρούιντενς και Βέστερλο.

Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, στον οποίο συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Φαμπιάν Αντούνες κατέγραψε 46 συμμετοχές στη Super League και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, παίκτης της Κηφισιάς είναι και ο Θοδωρής Αντωνόπουλος.

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 2001, ο Θοδωρής Αντωνόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκό και Άγιο Ιερόθεο.

Ακολούθως, φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς από το 2020 έως το 2022, πανηγυρίζοντας με την ομάδα μας την άνοδο στη Super League 2 και καταγράφοντας τις πρώτες του συμμετοχές, ως επαγγελματίας.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε 19 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected