Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

To “αντίο” του Νίκου Καραμπετάκη στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Δεν θα συνεχίσει τελικά στον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Νίκος Καραμπετάκης.

O 52χρονος τεχνικός μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για τα τρία χρόνια στον πάγκο των “κυανολεύκων”, στον οποίο γνώρισε πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες.

Αναλυτικά :

“Είναι από τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, όμως μέσα από αυτή την ανάρτηση θα προσπαθήσω να εκφράσω ότι νιώθω και ένιωσα για αυτή την ομάδα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν 3 χρόνια που ξεκίνησε η συνεργασία μου με την ομάδα του Απολλων Παραλιμνιου ότι θα έβρισκα τέτοιες συνθήκες εργασίας, πρωτόγνωρα καλές για τα δεδομένα Γ’ Εθνικής.

Απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της πορείας και τις σχέσεις με τους ανθρώπους της, ταυτίστηκα με την κουλτούρα και τη λογική τους. Φτιάξαμε μια ομάδα με την οποία ευχαριστιόμασταν πρώτα από όλα εμείς το παιχνίδι, με καθαρό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες και με γνώμονα πάντα το fair play, ένα ποδόσφαιρο, που αναγνωρίστηκε από όλη την Ελλάδα με την πορεία στους 8 του κυπέλλου και που έκανε τους απανταχού Παραλιμνιώτες περήφανους για τον τόπο τους. Εισέπραξα πολλή αγάπη, έκανα τα λάθη μου, μα έδωσα και την ψυχή μου για να υπερασπιστώ τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτή η ομάδα.

Φεύγω γεμάτος σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τους: κ. Γιάννη Τυχάλα και κ. Οδυσσέα Γαβρανίδη για την εμπιστοσύνη τους, τους Δημήτρη Κεραμάρη, Αναστάσιο Μανδάλη και Γιάννη Παρμπούνη για τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε μαζί για τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά και τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου. Τους συνεργάτες μου: Σωτήρη Τσακιρίδη, Γιώργο Κομσή, Θόδωρο Καννά για την άψογη συνεργασία μας, το Βασιλη Αδαμιδη που όποτε τον χρειάστηκα ήτανε κοντά μου, το Σάκη Τυχάλα και την Πόπη Καρυπίδου που έκαναν τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτε στο γήπεδο. Για το τέλος άφησα τα αποδυτήρια, όπου εκεί πραγματικά χτίσαμε κάτι υπέροχο…

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μου, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι εκφραστές όλης αυτής της προσπάθειας…πραγματικά νιώθω κερδισμένος σαν προπονητής από τη συνεργασία μας. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι το κάθε μέλος της θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλα αυτά που έζησα κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Μεγαλύτερη χαρά μου, θα είναι να φτάσει εκεί που δεν καταφέραμε μαζί..”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected