Κατηγορίες
Διάφορα

Φωτιά στην Εύβοια: Αγνοείται κτηνοτρόφος στον Πλατανιστό, κάηκαν τα πρώτα σπίτια (vid)

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Καρύστου και συγκεκριμένα στο χωριό Πλατανιστός, καθώς εκτός από τη μάχη με τις φλόγες που δίνουν από χθες οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις, αγνοείται και ένας 41χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή.

Ο 41χρονος έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι του την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκε προς το μαντρί του, καθώς ανησυχούσε για τα πρόβατά του.

Από χθες η οικογένειά του αναζητά τον 41χρονο άνδρα, ωστόσο δεν έχουν κάποιο νέο στοιχείο στις έρευνες εντοπισμού του συμβάλουν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, η φωτιά μπήκε στο χωριό Πλατανιστός και δυστυχώς τα πρώτα σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και πολλά νεκρά ζώα.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο evima.gr και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καρύστου ο Δημήτρης Ξυπόλητος, «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη η φωτιά μπήκε στον Πλατανιστό καίγονται σπίτια αυτή την ώρα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση υπάρχουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected