Αθλήματα

Μόναστιρ: Πέρασαν στους “16” οι Σκορίλας και Θάνος

Πρεμιέρα με νίκες για τους Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας, και αμφότεροι προκρίθηκαν στη φάση των “16”.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο Σκορίλας επικράτησε του 25χρονου Γάλλου Αντουάν Βινσέντ με ανατροπή στα set, 2-6, 7-6(4), 6-3, ενώ ήταν πίσω και με 1-4 στο TB του 2ου set, και ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη διοργάνωση.

Στον επόμενο γύρο, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ είτε τον 20χρονο Βούλγαρο, Νικολάι Νέντλετσεφ, είτε τον 21χρονο Ιταλό, και No8 του ταμπλό, Αντρέα Μπακαλόνι, με στόχο την είσοδό του στην τελική 8άδα.

Όσον αφορά τον Θάνο, ο οποίος έκανε το 3/3 στα προκριματικά για να βρεθεί στους “32” του Μόναστιρ, αναδείχθηκε νικητής κόντρα στον 18χρονο “γηπεδούχο” Γιουσέφ Λαμπάν, καθώς ο Τυνήσιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του στο 2ο set (6-0, 3-1).

Στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας θα κοντραριστεί είτε με τον συνομήλικό του Γάλλο, Ετιέν Ντονέτ, είτε με τον 27χρονο Ισπανό, αλλά και No4 του ταμπλό, Αλμπέρτο Μπαρόσο Κάμπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected