Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σύμπραξη δύο ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Μία νέα συνεργασία για το ποδόσφαιρο Γυναικών της Δυτικής Κρήτης ξεκινά και επίσημα. Ο ΑΟ ΡΕΑ και ο ΑΟ Χανιά θα πορευτούν μαζί σε επίπεδο ακαδημιών, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.

Δύο από τις πιο σημαντικές παρουσίες του κρητικού ποδοσφαίρου Γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό. Η ομάδα του Ρεθύμνου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών και κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική σεζόν την 3η θέση και η ιστορική ομάδα των Χανίων, η άξια εκπρόσωπος της περιοχής σε εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών (Β’ Εθνική), είναι έτοιμες να γράψουν κοινή πορεία στα τμήματα υποδομών.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, και οι δύο σύλλογοι θα λειτουργούν αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες Κ17 και θα αξιοποιήσουν από κοινού τα ταλέντα της δυτικής Κρήτης.

Η ομάδα του Ρεθύμνου που εφαρμόζει με επιτυχία το πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου με διαδραστικό τρόπο της UEFA Disney Playmakers και με την αγαστή συνεργασία των καταρτισμένων προπονητών των δύο ομάδων, στοχεύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος. Μία συμπόρευση που θα ανοίξει νέα «μονοπάτια» στον χώρο του ποδοσφαίρου Γυναικών της Κρήτης για την ανάδειξη του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected