Super League 2

“Δίδυμο” Τυριακίδη – Ντίσιου στην Αναγέννηση Καρδίτσας!

Δύο πρόσωπα κοινής αποδοχής αλλά και γνώστες της κατηγορίας αναλαμβάνουν από σήμερα τα ηνία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης, που αποχώρησε μετά από επτά χρόνια στον Αλμωπό Αριδαίας, είναι ο νέος προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, που επέλεξαν τον 57χρονο τεχνικό από την Πετριά Πέλλας, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο “αναμορφωτής” του Αλμωπού μέχρι τη Super League 2.

Δίπλα στον πρώην προπονητή των ΑΣ Ειρηνούπολης, Λευκαδίων, Αετού Σκύδρας και Ολυμπιακού Γαλατάδων, θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Ντίσιος, ο 50χρονος προπονητής που επίσης κατάγεται από την Πέλλα και μέχρι πρότινος ήταν μέλος του τεχνικού team του Ηρακλή.

Παλαιότερα εργάστηκε στον ΠΟ Τρίγλιας αλλά και σε Παναρκαδικό, ΝΠΣ Βέροια, Δόξα Δράμας, Αστέρα Τρίπολης, ΦΑΣ Νάουσα, Εδεσσαϊκό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αετό Σκύδρας, Αλμωπό Αριδαίας και Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης :

“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη.

Ο coach γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1965 και το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας το έχει περάσει στον Αλμωπό Αριδαίας. Στην ομάδα της Πέλλας βρισκόταν από τη σεζόν 2014-15 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, επιδεικνύοντας σπουδαίο έργο. Από την 1η Ερασιτεχνική κατηγορία οδήγησε τον Αλμωπό στη Super League 2, όπου πραγματοποίησε δύο αξιοπρόσεκτες πορείες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Coach καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!”

“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Ευάγγελο Ντίτσιο, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Τυριακίδη.

Ο coach γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1972. Έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, για να ακολουθήσουν οι Αλμωπός Αριδαίας, Λευκάδια, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εδεσσαϊκός, Νάουσα, Αστέρα Τρίπολης, Δόξα Δράμας, Βέροια, Παναρκαδικός, Τριγλία, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Coach καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected