Super League 2 - Μεταγραφές

“Μπαράζ” μεταγραφών η Αναγέννηση Καρδίτσας…τρίβει τα χέρια του ο Γιώργος Τυριακίδης!

“Ομοβροντία” μεταγραφών για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ένα 24ωρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Τυριακίδη.

Οι Θεσσαλοί προχώρησαν σε μια σειρά από σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2, βάζοντας ψηλά τον πήχη.

Οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Πάρη Ντουμάνη, τον 23χρονο μπακ με καταγωγή από την Ημαθία, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό U20 και Νηρέα Βέροιας.

Στην Αναγέννηση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Στασινόπουλος, ο 20χρονος αμυντικός με καταγωγή από την Τρίπολη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Ακολούθησε ένας δανεισμός στον Αμβρακικό Λουτρού, για να επιστρέψει στην Παναχαϊκή, με την οποία την περσινή σεζόν μέτρησε 14 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Βαγγέλη Κέρθι. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός συνεργάστηκε στον Αλμωπό με τον Γιώργο Τυριακίδη, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία στην Καβάλα.

Τέλος, στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα συνεχίσει ο Σωτήρης Κοκκίνης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Γκλάντμπαχ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολλανδία για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Φένλο. Επέστρεψε στη Γερμανία για λογαριασμό της Σάλκε, όπου αγωνίστηκε στην U-16. Ακολούθησε η μετακόμιση του εκ νέου στην Ολλανδία για τη Φένλο, με την οποία αγωνίστηκε σε επίπεδο U-17, U-19 και U-21, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U-21 Βίλεμ. Για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εργοτέλη. Ακολούθησε ο Ιωνικός με τον οποίο αγωνίστηκε στη Super League 1, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Χανίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected