Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Η Επισκοπή ανακοίνωσε τον Cameron Saul

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάμερον Σάουλ.

Ο 28χρονος Άγγλος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον ΑΟ Χαλκίς και παλαιότερα έπαιξε σε Ζάκυνθο, Φιν Χαρπς, Γκρίνβιλ, Lenoir-Rhyne, Young Harris, Wingate FC και Λούτος U18.

H ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή, Κάμερον Σάουλ (Cameron Saul).

Πρόκειται για τον Βρετανό επιθετικό (αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως ακραίος, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα).
Είναι γρήγορος και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Ο Κάμερον Σάουλ είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στο βόρειο Λονδίνο στις 28 Ιουλίου του 1999, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και έχει ύψος 1.78μ..

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στη Λούτον όπου αγωνίστηκε ως και την ομάδα Κ18 (ως το 2012).

Την ίδια χρονιά, πήρε μεταγραφή στο Γούνγκεϊτ (Wingate) όπου παρέμεινε για δύο σεζόν.

Το 2014 επέλεξε να δοκιμάσει μακριά από τα σύνορα της Αγγλίας και έκανε το ταξίδι για τις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε πρώτα στην Γιανγκ Χάρις (Young Harris). Ακολούθως, το 2016 πήρε μεταγραφή για τη Λενουάρ (Lenoir Rhyne) όπου παρέμεινε ως το 2019. Εκείνο το καλοκαίρι διάλεξε τον επίσης αμερικανικό σύλλογο Γκρίνβιλ (Greenville) όπου μετά από έναν χρόνο (2020) αποχώρησε για να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην ιρλανδική Φιν Χαρπς (Fin Harps) ως το 2021.

Εκείνο το καλοκαίρι προτίμησε “ελληνικά” για να αγωνιστεί στη Ζάκυνθο ως το 2022 ενώ το τελευταίο εξάμηνο κινήθηκε πιο ανατολικά υπογράφοντας στον ΑΟ Χαλκίς.

Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει στο Ρέθυμνο και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected