Γ Εθνική / Τοπικά

ΝΠΣ Βέροια : Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Αγάπιο Αναστασιάδη, αποσύρθηκε ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ του νεοεκλεγμένου ΔΣ του ΝΠΣ Βέροια και των ενδιαφερόμενων να αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο επιχειρηματίας Αγάπιος Αναστασιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας “LaCucina” αλλά και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών, Veria Ladies, επανέλαβε το έντονο ενδιαφέρον του να συμμετέχει στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, ενώ τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη (πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας) εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Δημήτρης Μπακάλης.

Ο έγκριτος νομικός ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας του Μέγα Αλέξανδρου αποσύρει το ενδιαφέρον του λόγω πίεσης χρόνου, ο οποίος δεν επιτρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ Εθνικής.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, το ΔΣ του ΝΠΣ Βέροια έχει υποβάλει -όπως είχε δεσμευτεί- τις παραιτήσεις του και η ομάδα οδηγείται σε νέες εκλογές προκειμένου ο Αγάπιος Αναστασιάδης να αναλάβει την προεδρία.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, προκηρύσσεται -βάσει καταστατικού- νέα ΓΣ και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23/8 ώρα 18:00 στα γραφεία του ερασιτέχνη στο γήπεδο της Βέροιας επί της οδού Σταδίου 34.

δείτε το σχετικό δελτίο τύπου :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected