Κατηγορίες
Super League 2

Ο Ηρακλής νίκησε την Athens Kallithea σε φιλικό παιχνίδι

Στο πρώτο δοκιμαστικό τεστ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τις δύο ομάδες, ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ 2-1 της Athens Kallithea.

Οι δύο προπονητές, Σάκης Τσιώλης και Αλέκος Βοσνιάδης δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και διάφορα σχήματα, σε έναν αγώνα που διήρκεσε 75 λεπτά (45 στο πρώτο ημίχρονο και 30 στο δεύτερο).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, εμφανώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, μετουσίωσε σε δύο γκολ την υπεροχή της, με σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις τον Χρήστο Κουντουριώτη, στο 27′ έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Δοϊρανλή και στο 35′ όταν ο Δοϊρανλής με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Κούστα, ο οποίος με κεφαλιά έδωσε ασίστ στο νεαρό επιθετικό που διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές, έδωσαν την ευκαιρία στη φιλοξενούμενη ομάδα να δείξει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και να καταφέρει να μειώσει στο 49′ με κοντινή κεφαλιά του Ντεμέτριους, ο οποίος αποδείχθηκε μόνιμος κίνδυνος για την εστία της ομάδας μας, καθώς έχασε άλλες 3 καλές ευκαιρίες, ενώ ο Παλαβράκης έσωσε την εστία του Ηρακλή σε άλλες δύο περιπτώσεις με τους Κυνηγόπουλο και Ιωαννίδη.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης) : Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Κούστα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παλαβράκης, Τσουμάνης, Σίλβα, Ζιάκας, Μπαραχάνος, Μόρθανος, Μωυσίδης, Καούρας, Ευθυμιάδης, Ζησόπουλος (υπό δοκιμή), καθώς και ένας Σέρβος υπό δοκιμή.

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Κώτσαρης, Ουές, Μποζατζίδης, Ρομαό, Μεχίας, Μουστακόπουλος, Νταμιάν Σίλβα, Βασιλόγιαννης, Λουκίνας, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βοσνιάδης, Βλάχος, Μπουλούλης, Ματίγια, Ματίγιεβιτς, Ιωαννίδης, Μουτίνιο, Τσιντώνης και Μανθάτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected