Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η Spot Team δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποτελούν έναν ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά.

Τα Παιδικά Χωριά SOS δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό, προσφέροντας την προστασία μιας νέας οικογένειας στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Ως φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο όμως, χρειάζονται τη στήριξη όλων προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρία Spot Team έχει στηρίξει σειρά οργανώσεων που πραγματοποιούν σημαντικό έργο για τα παιδιά και τους νέους.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία αποστολής ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ στα Παιδικά Χωριά SOS και βάζουμε ένα λιθαράκι στο μεγάλο πλαίσιο στήριξης στον Οργανισμό, που επιτελεί τεράστιο έργο!

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους ιθύνοντες και σε όλους τους εργαζόμενους, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές της τιτάνιας προσπάθειας τους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected