Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στα 7 γκολ σταμάτησε ο Αχαρναϊκός

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Αχαρναϊκός επικράτησε με 7-0 των Αγίων Θεοδώρων και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Μενιδιάτες πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους κάτι που αποτυπώνεται από το τελικό σκορ αφού εκτός από τα επτά τέρματα δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών.

Στο 11′ ο Βλαχίδης έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Τσίκλου. Στο 37′ ο Νατσιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, με τον Βλαχίδη στο 39′ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0. Στο 49′ ο Νατσιόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Πανιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 55′ ο Νατσιόπουλος πέτυχε χατ-τρικ κάνοντας το 5-0, ενώ στο 62′ ο Αντωνόπουλος και στο 80′ ο Στραβομύτης είδαν τα ονόματα τους να αναγράφονται στους πίνακες των σκόρερ για το τελικό 7-0.

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης) : Σύρακας, Γκούφας Ε., Νάκας, Τσίκλος (50′ Καρδάμης), Μάναλης, Πηνιωτης, Γκούφας Α. (57′ Τσαλερίδης), Παπαδόπουλος (50′ Αντωνόπουλος), Βλαχίδης (50′ Στραβομύτης), Νατσιόπουλος (57′ Αποστολίδης), Χατζής.

ΑΟ Αγίων Θεοδώρων (Γιώργος Καρσιώτης) : Σταμέλος, Δρομπόνης, Ζερβάκος, Νούλας, Σύρμος, Γκιόκας, Αγκάσι, Σιδηρόπουλος, Γκοτζιάς, Σώτος, Γκιούλι (ενημερώνονται οι αλλαγές…)

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected