Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Άνετη πρόκριση για τον Πανθρακικό (photos)

Αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας μεν, με φιλοδοξία και υψηλές προσδοκίες δε, ο Πανθρακικός δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και επικράτησε με 6-0 του Θησέα Αγριάς για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κόουτς Γιάννης Αποστολίδης που παρέταξε την ομάδα του με ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν μια ακόμα ιδανική εμφάνιση και να κερδίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή τους στον θεσμό. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν ήδη πετύχει δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος, ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους εμφάνιση με εμφατικό τρόπο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θέαμα.

Από την άλλη, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Θησέα Αγριάς, μιας που το τελικό σκορ δεν μπορεί να σταθεί ικανό να αδικήσει την προσπάθεια των Θεσσαλών, που είχαν ήδη κάνει μια υπέρβαση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Η ιστορική ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας, πάλεψε όσο μπορούσε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και αν όχι το τελικό αποτέλεσμα, τότε σίγουρα η εξέλιξη της αναμέτρησης θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, εάν το φάουλ του Λίτσου στο 17′ είχε καταλήξει στα δίχτυα, αντί για το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε μόλις στο 6′ με το μονοκόμματο σουτ του Ιβάν Σίλβα, έπειτα από γύρισμα του Γκουτσίδη. Στο 19′ ο Αργεντίνος παραλίγο να χρηστεί και πάλι σκόρερ, όμως η κεφαλιά του έπειτα από το φάουλ του Γιαννακιτσίδη, πέρασε μόλις άουτ. Στο 29′ ο Κουτσιρίμπας απόκρουσε εντυπωσιακά τη σέντρα σουτ του Γιαννακιτσίδη, ενώ στο 31′ ο Παυλίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση τετ-α-τέτ. Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος στο 32′, όταν ο Χρήστος Βάσκος που βρέθηκε απέναντι από την εστία, σκόραρε με πλασέ για το 2-0.

Ο Θησέας είχε την ευκαιρία του να ξαναμπεί στο ματς στο 47′, όμως από την εκτέλεση φάουλ του Ιακωβίδη και την ασταθή απόκρουση του Κασκαντάμη, ο Νιαώτης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 58′ ο Γιαννακιτσίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Παυλίδη να κάνει στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 3-0, παράβαση την οποία κέρδισε ο ίδιος.

Στο 65′ ο Καλογρανάς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ στο 69′ έπειτα από ασίστ του προαναφερθέντος, ο Βάσκος έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με δυνατό σουτ για το 4-0. Στο 77′ ο Ρουμπιές που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο ίδιος στο 84′ είδε το σουτ που επιχείρησε να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 89′ ήταν η σειρά του Βελή Μεμέτ Χακάν να χάσει μοναδική ευκαιρία για ένα ακόμα τέρμα, με τον Γκουτσίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, να διαμορφώνει από την άσπρη βούλα, το τελικό 6-0.

δείτε φωτογραφίες στο Sportsaddict

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Σαπνάρας, Σμάλης, Χουάν Λαρεά, Καλογρανάς, Γκουτσίδης, Πεχλιβανόπουλος (78′ Παχούμης), Ιβάν Σίλβα (64′ Βελή Μεμέτ Χακάν), Γιαννακιτσίδης (75′ Βαφειάδης), Βάσκος (75′ Ρουμπιές), Παυλίδης (75′ Αμέτ Ερκάν)

Θησέας Αγριάς (Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Νιαώτης (64′ Μαγιόγλου), Λαζεκίδης (46′ Παρίσης), Σιώμος (81′ Μέρο), Σιμιτσής (46′ Καραμανλής), Οικονόμου, Πρίφτι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected