Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Δύσκολη πρόκριση για τη Νίκη Βόλου, τις εντυπώσεις η Ζάκυνθος

Με εύστοχο πέναλτι του Μιράντα στο 80’ που κέρδισε ο Πολίτης, η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου και πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εκτός έδρας τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, χωρίς να κινδυνεύει, ωστόσο φάνηκε η αδυναμία της να φανεί πολύ απειλητική και να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις και ευτυχώς που στο 79’ ο Πολίτης κέρδισε πέναλτι, καθώς μέχρι τότε η Νίκη δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Σημασία έχει η δίκαιη πρόκριση, καθώς όλοι θυμούνται ότι πέρσι η ομάδα είχε αποκλειστεί από μία άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής, τον Άγιο Νικόλαο, ωστόσο σήμερα ήταν πολύ πιο σοβαρή και έμαθε από το περσινό της πάθημα, παρόλο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Από την άλλη πλευρά, η Ζάκυνθος ήταν μαχητική και δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας.

Το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Μούτσα, Σούρμπης (63’ Ντούκας), Νικολακόπουλος, Τσίγκρηλας, Γουσέτης (63’ Τσουκαλάς), Λιβέρης (69’ Κάρδαρης), Νικολίτσας (86’ Αγκαράι), Λάμπογλου (46’ Κακολύρης), Τσιμέλι, Μεντής

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (75’ Κρητικός), Γαβριηλίδης (59’ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (86’ Σκεντεράι), Τζιώρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected