Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βασίλης Δημητριάδης : Δραστήριος, άοκνος και λάτρης του τόπου του!

Το ιδανικό…πακέτου υποψηφίου για την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Βέροιας διαθέτει ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο (εξαιρετικός) δικηγόρος στο επάγγελμα, πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, δοκιμάζει τις δυνάμεις του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας) με την παράταξη “Νέα Εποχή”, κι εμείς επικροτούμε την απόφαση του γιατί γνωρίζουμε το ποιόν του!

Δραστήριος ο ίδιος, ακούραστος και λάτρης του τόπου του, επιδιώκει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και να βοηθήσει στη συνέχεια από όποιο πόστο αναλάβει.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία, την αξίζει!

Το βιογραφικό :

Ο Βασίλης Δημητριάδης γεννήθηκε στη Βέροια το 1984 και είναι παντρεμένος με τη μεταφράστρια Μαρία Καρανάτσιου.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ. και των Τμημάτων Ιστορίας και Θεολογίας του Α.Π.Θ. και υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικής Θεολογίας.

Ζει και εργάζεται στη Βέροια ως δικηγόρος-διαμεσολαβητής και αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη Β/βάθμια Εκπαίδευση.

Είναι προσηλωμένος στην κοινωνική δικηγορία με γνώμονα τον άνθρωπο, ενώ ως πρώην αθλητής συνεχίζει να υπηρετεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω διοικητικών θέσεων.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συντάσσεται με τον Θεόφιλο Κορωνά και τον συνδυασμό Νέα Εποχή- αλλάΖΟΥΜΕ, διεκδικώντας έναν εύρωστο, σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο Βέροιας που να αξίζει σε όλες και όλους.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει ""Διεκδικούμε έναν εύρωστο, σύγχρονο & λειτουργικό Δήμο Βέροιας." Δημητριάδης Βασίλης Δικηγόρος -Διαμεσολαβητής Υπ. ΔιδάκτοραςΑ.Π.Θ. Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας) ΚΟΡΩΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας NEA ΕΠΟΧΗ λλΉΤοΥΜε!"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected