Κατηγορίες
Διάφορα

Καταστηματάρχες και κάτοικοι καθαρίζουν τον πεζόδρομο της Τ.Οικονομάκη στον Βόλο, απίστευτες εικόνες από τα χωριά του Πηλίου (photos+vids)

Στον καθαρισμό του πεζόδρομου της Τάκη Οικονομάκη προχωρούν οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής.

Όπως αναφέρει το thenewspaper, με απόφαση Αχιλλέα Μπέου κλείνουν τρεις κεντρικοί δρόμοι του Βόλου. Στην ενημέρωση προς τα ΜΜΕ που προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, ανακοίνωσε ότι από σήμερα στις 21:30 και έως τα ξημερώματα της Κυριακής θα κλείσουν οι οδοί Δημητριάδος, Ιάσονος και Λαμπράκη προκειμένου τα αρμόδια συνεργεία να προχωρήσουν στον καθαρισμό τους.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο :

Βιβλική η καταστροφή στη συνοικία Αγ. Παρασκευής 

Βιβλική είναι η καταστροφή που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Elias που έφερε μεγάλους όγκους νερού, με αποτέλεσμα το ορμητικό νερό να δημιουργήσει ποτάμια που παρέσυραν στο διάβα τους, πέτρες και άλλα φερτά υλικά, παρασύροντας δρόμους και ανοίγοντας ποτάμια εκεί που κάποτε ήταν δρόμοι.

Από τη μανία της φύσης δεν γλίτωσε ούτε το γήπεδο του Σαρακηνού, όπου κατέρρευσε μέρος του τοίχου, ενώ το νερό μια σειρά καθισμάτων για φιλάθλους και προκάλεσε ζημιές στο στέγαστρο.

Δείτε φωτογραφίες:

Τραγική πλέον είναι η κατάσταση στην περιοχή Φυτόκου

Τραγική πλέον είναι η κατάσταση στην περιοχή Φυτόκου μετά και την προχθεσινή νεροποντή που έπληξε τον νομό. Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Αγροτικού, Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου Μαγνησίας κ. Παναγιώτης Μαστροπαναγιώτης «ο δρόμος για τον οικισμό έχει αποκοπεί εντελώς στη διασταύρωση για Λοζίνικο, ο δρόμος για τον Άγιο Ταξιάρχη έχει κοπεί, ο δρόμος προς Κλήμα στη διασταύρωση για Φυτόκο είναι απροσπέλαστος, συν τις ζημιές που έχουν παρουσιαστεί πιο πάνω, ενώ το Λοζίνικο αποκόπηκε και ο δρόμος από τα Μελισσιάτικα για Λοζίνικο, η μόνη διέξοδος που υπήρχε για την πόλη.

Κάνουμε έκκληση προς τη δημοτική αρχή και όλους τους αρμόδιους για γρήγορη αποκατάσταση και κατόπιν μελέτη για έργα υποδομής ώστε να μην ξαναζήσουμε ανάλογες καταστάσεις. Σημειώνεται ότι ο δρόμος για Άγιο Ταξιάρχη είναι σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected