Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία και στο Τόκιο η Σάκκαρη!

H Μαρία Σάκκαρη κέρδισε για 2η φορά εμφατικά την Caroline Garcia μέσα σε μια εβδομάδα και έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες, συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις και στο Τόκιο, για να μπει στα ημιτελικά του Pan Pacific Open.

Μετά την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρας, η Μαρία Σάκκαρη βάζει πλώρη για έναν ακόμα μεγάλο τίτλο, στο 500άρι του Τόκιο.

Κερδίζοντας για 2η φορά μέσα σε μια εβδομάδα την Caroline Garcia και μάλιστα ξανά με έναν εμφατικό τρόπο, με 6-2, 6-2, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών εξασφάλισε την παρουσία της στους αυριανούς ημιτελικούς του Pan Pacific Open.

Η Σάκκαρη, η οποία είχε κερδίσει την Garcia με 6-3, 6-0 στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρας την προηγούμενη Παρασκευή, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σημερινή αναμέτρηση και προηγήθηκε με 4-0.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Garcia κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα της games στη συνέχεια, όχι όμως να απειλήσει το σερβίς της Ελληνίδας, που είχε set point και στο 7ο game για το 6-1, αλλά τελικά έκλεισε το σετ στο 8ο, στο δικό της σερβίς, για το 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected