Κατηγορίες
Διάφορα

Τέλης Πανταζόπουλος : Ένας από τους πιο δραστήριους ανθρώπους, έτοιμος για να εκπροσωπήσει τους Δημότες της Αλεξάνδρειας!

Πολλοί είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού που ρίχνονται σε μια εβδομάδα στην εκλογική “μάχη” των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Ένας εξ αυτών ο Τέλης Πανταζόπουλος, παλαίμαχος τερματοφύλακας και μέλος του Staff της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που φέτος φιλοδοξεί να επιστρέψει μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Τέλη, καλή επιτυχία!

Το βιογραφικό του :

“Είμαι ο Αριστοτέλης (Τέλης) Πανταζόπουλος του Γεωργίου και της Αικατερίνης και είμαι υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας (τοπικό) Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Από τότε που γεννήθηκα ζω στην Αλεξάνδρεια, στον ευλογημένο τόπο μας. Εδώ μεγάλωσα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ μένω μόνιμα, εδώ εργάζομαι ως προσωπικό ασφάλειας (security), εδώ ασχολούμαι ενεργά για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό (ποδόσφαιρο).

Συναντιόμαστε καθημερινά στους δρόμους, στους χώρους και στις γειτονιές της Αλεξάνδρειας και των οικισμών. Με γνωρίζετε από την παρουσία και τη συμπεριφορά μου, την αγνή και ανιδιοτελή συμμετοχή μου σε συλλόγους. Μοιράζομαι με όλες και όλους εσάς τους συμπολίτες μου την άφθαρτη αγάπη για τον τόπο μας.

Αυτή η αγάπη, η έγνοια και το ενδιαφέρον να πάει ο τόπος μας μπροστά και η ειλικρινής διάθεση να προσφέρω στα κοινά είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές. Είναι και για μένα ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. Είμαι ένας απλός και αληθινός άνθρωπος που έχω μάθει να αγωνίζομαι. Μπορώ να σάς κοιτώ όλους στα μάτια, το ίδιο θα κάνω και μετά τις εκλογές. Πιστεύω βαθιά στη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνανθρώπους μου. Γιατί πάντοτε ενεργώ με εντιμότητα, ακεραιότητα και συνέπεια, με τις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς μου.

ΖΗΤΩ τη μία από τις δύο ψήφους σας και τη στήριξή σας για να βοηθήσω τον τόπο μας.

ΖΗΤΩ την ψήφο σας για να προσφέρω με όσες δυνάμεις διαθέτω ώστε να δοθούν ρεαλιστικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.

ΖΗΤΩ τη στήριξή σας για να προχωρήσουν οι ομάδες μαζί υπεύθυνα, σταθερά, μπροστά, χωρίς υποσχέσεις αλλά με πράξεις και έργα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Σάς ευχαριστώ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected