Αθλήματα

Τίτλος στην Αμβέρσα για τα αδέλφια Τσιτσιπά! (vid)

Τον τίτλο στο διπλό της Αμβέρσας κατέκτησαν τα αδέρφια Τσιτσιπά, επικρατώντας στον τελικό των Μπεχάρ και Πάβλασεκ.

Με νίκη 6-7(5), 6-4, 10-8 Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν τον πρώτο τους ATP τίτλο στον τελικό του European Open, πραγματοποιώντας ακόμη μία ανατροπή στην διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το Tennis24, το πρώτο set ήταν αρκετά κλειστό με τα δύο ζευγάρια να κάνουν από ένα break και στη συνέχεια να διατηρούν τα services τους. Το set οδηγήθηκε στο tie-break με τους Μπεχάρ και Πάβλασεκ να δέχονται πρώτοι το mini break, αλλά να βρίσκουν απάντηση με τρία break. Στην πρώτη τους ευκαιρία για set point Μπεχάρ και Πάβλασεκ πήρα το set και πέρασαν μπροστά στον τελικό.

Στο επόμενο set τ’ αδέρφια Τσιτσιπά πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση, βγάζοντας αντίδραση. Με 3-0 σερί ξεκίνησαν ιδανικά το set, διατηρώντας στη συνέχεια ένα προβάδισμα δύο games (2-4). Οι Έλληνες κράτησαν την υπέρ τους διαφορά και πήραν το set στο δέκατο game (6-4) για να ισοφαρίσουν.

Ο τελικός οδηγήθηκε στο τρίτο και τελευταίο set. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν το προβάδισμα και τα mini-breaks. Στην πρώτη ευκαιρία για championship point τα αδέρφια Τσιτσιπά εκμεταλλεύτηκαν το service τους και έκανε το 10-8, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλους στην ATP.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected