Κατηγορίες
Super League 2

Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε ξανά, Αιγάλεω και Athens Kallithea μοιράστηκαν τους βαθμούς

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Super League 2, ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Athens Kallithea.

Με το ίδιο σκορ όπως και πέρσι (1-1) ολοκληρώθηκε το ματς, ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τη συμπλήρωση τριών λεπτών στο δεύτερο μέρος.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση από πλευράς Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο 56′, όταν ο Βάρκας εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Ναζίμ έπιασε την κεφαλιά και ο Καμαρά που ερχόταν σαν…τρέιλερ, πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Στο 61′ το Αιγάλεω είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, αλλά ο Πάντος απέκρουσε το πλασέ του Βάρκα ενώ στο 85′ ήταν η σειρά της Athens Kallithea να απειλήσει, αλλά ο Κατσιμήτρος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Ιωαννίδη.

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς) : Κατσιμήτρος, Παυλάκης (67′ Μπλάκσον), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Τάμπας, Καμαρά (67′ Σταμένκοβιτς), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ, Γκάβριτς (73′ Νταβιώτης), Βάρκας (78′ Ραμίρεζ), Κολλάς

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Πάντος, Μεχίας (63′ Σίλβα), Μαρότα, Μανθάτης, Ρομαό, Ουές (87′ Μπουλούλης), Ματίγια, Κυνηγόπουλος, Περέιρα (63′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας, Ντεμέτριους (78′ Ιωαννίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected