Κατηγορίες
Super League 2

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Ηλιούπολη και επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Πασάς, Τάτος από το πρώτο ημίχρονο.

Η νίκη στο ματς της 5ης αγωνιστικής ήταν εκ των ουκ άνευ για τη Μαύρη Θύελλα, μετά την εντός έδρας γκέλα από τα Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική και απέναντι σε έναν σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο οι “μελανόλευκοι” έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους στο νότιο όμιλο της Super League 2

Ο Περικλής Αμανατίδης παρέταξε ενδεκάδα με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους κρητικούς. Ο Μέντες βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ αντί του Γιαννίκογλου ενώ ο Κωστούλας πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του τραυματία Αρίμπας.

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Πασά, Άλβες, τελικά άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο Ραπόζο έκανε τη σέντρα και ο Πασάς στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά νίκησε τον Περιστερίδη γράφοντας το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Καλαμάτα καθώς στο 45ο λεπτό ο Ακόστα ελίχθηκε από αριστερά την κατάλληλη στιγμή μεταβίβασε στον Τάτο ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “μελανόλευκοι” προσπάθησαν να αυξήσουν είναι έκταση του σκορ είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά με την πρόοδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε και έκαναν σωστή διαχείριση μέχρι το φινάλε χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψουν πέρα από μία φάση στις καθυστερήσεις όταν ο Άντο έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έρχονται στα χέρια χωρίς όμως να πάρει έκταση καθώς οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Περικλής Αμανατίδης): Μέντες, Ραπόζο, Κωστούλας (78′ Δημόπουλος), Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Ματέους Άλβες, Μπενίτεζ, Τάτος (71′ Κατάλντι), Ακόστα (59′ Γρίβας), Πάσας (78′ Καμπράλ), Μπαράλες (59′ Ρόβας)

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Ράμος, Βασιλούδης (46′ Μπαρμπάρο), Μπαρμπόσα, Ντέντλερ, Γκοτσούλιας, Μάντιτς (46′ Άντο), Τσαφταρίδης (78′ Τοπάλ), Φουρλάνος, Παντελίδης, Φρίμπονγκ (71′ Ράντοβατς)

*με στοιχεία από το Sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected