Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

ΕΠΟΣ : Βρέθηκε…αντίζηλος του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού αλλά στα αγγλικά! (vid)

Πολύ ενδιαφέροντα σκηνικά εκτυλίσσονται συχνά στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και συχνά εικόνες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θυμίζουν τις παλιές cult στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι έγινε και στην προκειμένη περίπτωση μετά το παιχνίδι του Ελευθεριακού με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας και ένας ρεπόρτερ περίμενε για συνέντευξη έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το χρονόμετρο για να γίνει viral, είχε αρχίσει ήδη να χτυπά. Ο ρεπόρτερ φάνηκε να αγχώνεται προσπαθώντας να μη σπαταλήσει πολύ χρόνο, να τα πει όλα γρήγορα, αλλά και να μιλήσει στα αγγλικά με τον αμυντικό του Αγροτικού Αστέρα, Μπόγκνταν Νόβικοφ. Έτσι, επηρεασμένος και από το αρκετό κρύο που επικρατούσε, έπαθε… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που πριν πολλά χρόνια μας είχε χαρίσει μία από τις πιο ιστορικές εξώ-αγωνιστικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη μεριά του, ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να απαντήσει με όσα αγγλικά ήξερε και εκείνος και μετά από λίγο αποχώρησε χαμογελώντας.

*thefestival.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected