B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Έγκριση της SofaScore και για τον ΜΑΣ Βεργίνα

Μετά τους Άχθο Αρούρη, ΑΕ Καψόχωρας και Ατρόμητο Διαβατού, μία ακόμη ομάδα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας εντάσσεται πλήρως στη SofaScore.

Ο ΜΑΣ Βεργίνα είναι η τέταρτη ομάδα που μερίμνησε να αποστείλει τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε σήμερα την έγκριση της.

Ο κόουτς Χαλκιάς και οι 27 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στη SofaScore και μάλιστα έχουν ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, όλα τα στοιχεία των φύλλων αγώνων που αφορούν τον ΜΑΣ Βεργίνα στα έξι ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες τα ρόστερ τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link του ΜΑΣ Βεργίνα στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του ΜΑΣ Βεργίνα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της “Galanis Oil”, με τρία πρατήρια υγρών καυσίμων σε Βέροια και Βεργίνα.

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή ενημερώθηκαν τα ρόστερ και των δύο ομάδων, βλέπετε πως εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία της αναμέτρησης

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή

Το πλήρες ρόστερ της Βεργίνας, όπως το απέστειλε η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected