Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΜΑΓΙΚΟΣ “δικέφαλος” στο Deutsche Bank Park, “πέταξε” απευθείας στους “16”! (vids)

Τι τρέλα, τι περηφάνια γι αυτόν τον ΠΑΟΚ από τους 6.500 φίλους που βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας στο Deutsche Bank Park!

Η Άιντραχτ, μια από τις πιο ισχυρές γερμανικές ομάδες αλλά και με επιθετικές αρετές που λίγες διαθέτουν στη “Bundesliga”, ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τους Θεσσαλονικείς και ο «Δικέφαλος» δεν χάνει πλέον την πρώτη θέση.

Οι Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς έγιναν οι οδηγοί για ένα διπλό, που στη Θεσσαλονίκη θα το συζητούν για πολλά χρόνια. Όλα αυτά για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Μαρμούς είχε την πρώτη σοβαρή ευκαιρία του αγώνα, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 10’ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 30’ με τον Μουργκ. Ο Αυστριακός με έναν «κεραυνό» επιχείρησε να νικήσει τον Τραπ, αλλά ο Γερμανός αντέδρασε υποδειγματικά.

Ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Μαρμούς στο 34’, όταν και ο επιθετικός των «αετών» δεν πλάσαρε ιδανικά από ευνοϊκή θέση.

Ο Κεντζιόρα έβαλε σε θέση οδηγού τον «Δικέφαλο» όταν σε μία αναμπουμπούλα, πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Άμεση απάντηση για την Άιντραχτ, με τον Μαρμούς να μην χάνει χρόνο και να ισοφαρίζει μόλις τρία λεπτά μετά, σε 1-1. Εξαιρετική προσπάθεια για τον Αιγύπτιο, που νίκησε τον Κοτάρσκι.

Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον συνήθη… ύποπτο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Μετά την ασταθή απόκρουση του Τραπ, ο Σέβρος μπήκε στην φάση και με ένα απλό πλασέ έκανε το 2-1.

Μέσα σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζάκιτς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.

Συνθέσεις

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Τόπμολερ): Τραπ, Πάτσο, Σμόλτσιτς, Τούτα, Ενκουνκού, Λάρσον, Σκίρι (54’ Γιάκιτς), Εμπιμπέ (87’ Φέρι), Γκέτσε (74’ Μπούτα), Τσαΐμπι, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (80’ Εκονγκ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (80’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (66’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (83’ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (67’ Τόμας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected