Κατηγορίες
Basket

Οι Bulls έβαλαν stop στους Bucks (vids)

Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Σικάγο δεν «έφθασε» για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς γνώρισαν την ήττα με 120-113 στην παράταση από τους Μπουλς.

Τα «ελάφια» προέρχονταν από νικηφόρο σερί τριών αγώνων, αλλά κόλλησαν στο «United Center», παρά τους 26π., τα δεκατέσσερα ριμπάουντ, τις πέντε ασίστ, τα δύο κλεψίματα και τα πέντε κοψίματα του «Greek Freak». Άλλους 20π. είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, 19π. ο Μαλίκ Μπίσλεϊ και 18π. με δεκατρείς ασίστ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ενώ δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οκτώ παίκτες των «ταύρων» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, κορυφαίος όλων ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 29π., δέκα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Κόμπι Ουάιτ τελείωσε με 23π. και εφτά ασίστ, ο Άγιο Ντοσούνμου με 14π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Αντρέ Ντράμοντ με 10π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ. Εκτός έμειναν οι Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν, Ζακ Λαβίν και Λόνζο Μπολ.

Ο Άλεξ Καρούσο (11π., πέντε ασίστ) ήταν εκείνος που με τρίποντο ισοφάρισε σε 106-106 κι έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, έπειτα από 2/2 εύστοχες βολές του Έλληνα διεθνή.

*basketa.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected