Super League 2

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Ιωνικό ο Γιούχτας

Σπουδαίο ματς με πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”!

Ο Γιούχτας έπαιξε με πάθος και δύναμη κόντρα στο φαβορί Ιωνικό, και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν δεν υπήρχε απέναντι του ένα έμπειρο σύνολο.

Η ισοπαλία όμως είναι σημαντική για τους Κρητικούς που έχουν 13 βαθμούς, έναντι 15 του Ιωνικού που έχασε έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το φιλμ

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι, με τον Ζοάο Πέδρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ (0-1)

Στο 13’ μια σέντρα του Νοικοκυράκη από τα αριστερά, κατέληξε στα χέρια του Χριστοδούδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ένα πλασέ του Οικονομίδη από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε ο Πρινιωτάκης.

Στο 25’ ο Γιούχτας ο οποίος ανέβασε την απόδοση του είχε καλή στιγμή, όταν από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μπουτσάκης έστρωσε στον Μπρους, όπου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, μετά από κόρνερ του Νοικοκυράκη, ο Φαζός πήρε την κεφαλιά, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στη συνέχεια μέσα σε τρία λεπτά ο Γιούχτας έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Αρχικά στο 29’, ο Μπουτσάκης εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα απ’ τη μεγάλη περιοχή, ο Ροβίθης με ένα άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα, κόρνερ Νοικοκυράκη, κεφαλιά Λιποράσε και 2-1!

Στο 36’ απείλησε ο Ιωνικός, με τον Ζάχαβι να πιάνει την κεφαλιά και τον Πρινιωτάκη να μπλοκάρει. Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Μπουτσάκη να εκτελεί ένα κόρνερ, τον Πολυχρόνη στη κίνηση να κάνει το σουτ λίγο πάνω από το δοκάρι.

Ο Ιωνικός στο 44’ ισοφάρισε, με πλασέ του Γιακουμάκη, με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με το παιχνίδι να είναι κλειστό. Πρώτη φάση στο δεύτερο στο 65’, ο Αλεξόπουλος με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Νέα φάση στο 67’, με τον Νοικοκυράκη να στρώνει στον Πολυχρόνη, που σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 80′ τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Μπρους να πατάει περιοχή, να κάνει το σουτ, η μπάλα στο δοκάρι! Στο 85′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αρχανιώτες, όταν από σέντρα από τον Πολυχρόνη κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα περνάει λίγο δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 87′ ο Ντε Βισέντι δοκίμασε ένα φάουλ, στην αγκαλιά του Πρινιωτάκη, με αυτήν τη φάση να είναι και η τελευταία στο ματς, με τον Γιούχτα να αξίζει τη νίκη, ωστόσο έμεινε στην ισοπαλία με τους Νικαιώτες.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Φαζός, Μπουτσάκης (59′ λ.τρ. Κωστανάσιος), Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Ροβίθης (84′ Δασκαλάκης), Αλεξόπουλος

Ιωνικός (Γιώργος Σίμος): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι, Τασουλής (89′ Γκαρντάβσκι), Κάνκολα (80′ Κάνκολα), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης (61′ Ιγκλέσιας), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σίλβα (61′ Ντάουντα), Σόουζα, Ζάχαβι (80′ Τζανακάκης)

 

*Με στοιχεία για το φιλμ από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected