Κατηγορίες
Super League 2

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στο Σεραφίδειο | Τα HIGHLIGHTS και οι δηλώσεις Τυριακίδη, Κούστα

ΑΕΚ Β και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 στο Σεραφίδειο, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως η Αναγέννηση είχε σωστή αμυντική τακτική και κράτησε το μηδέν κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 3ο λεπτό και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Κοντορούχας από πλάγια θέση προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Τσέλιο, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 19ο λεπτό η Αναγέννηση «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Βερνάρδος έδωσε στον Σταμόπουλο, εκείνος σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκίνης απέκρουσε, κρατώντας το «μηδέν».

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, σε ένα ματς χωρίς πολλές καλές στιγμές και με τον αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ΑΕΚ Β είχε μία καλή στιγμή, όταν στο 48′ ο Κάτσικας μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα βρίσκει στο εξωτερικό μέρος των διχτυών.

Στο 57ο λεπτό ο Τιεί σούταρε εκτός περιοχής, χωρίς να ανησυχήσει τον Τσέλιο.

Στο 65ο λεπτό ο Τομάσεβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά, με τον Γκίνη να μπλοκάρει.

Στο 79ο λεπτό ο Κάτσικας σούταρε, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 82′ ο Γκαρσία έκανε τη σέντρα ο Τιεί έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Τσέλιος με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το «μηδέν».

Στο 90+4′ ο Μπούζας εκτέλεσε το φάουλ, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν.

Στο επόμενο λεπτό ο Ρουκουνάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ραντόνια έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Κάτσικας, Ανδρικόπουλος (46′ Σ. Σκόνδρας), Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος (69′ Τζούντα Γκαρσία), Κοντορουχάς (46′ Τιέι).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας (73′ Μπούζας), Κορέλας (64′ Κοκκίνης), Ανδρικόπουλος (64′ Ντουμάνης), Κονίγλιο, Βερνάρδος (83′Αθανασιάδης)

*με στοιχεία από το KarditsaLive
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected