Κατηγορίες
Super League 2

“Χ”ωρίς γκολ το ματς της Μυτιλήνης

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τον Αιολικό αυτή τη φορά κόντρα στην Κοζάνη, σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες έπαιξαν με δύναμη και πάθος, χάνοντας αμφότερες έδαφος στην προσπάθεια τους για μια καλύτερη συγκομιδή ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο μέρος, ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με ανούσια κυκλοφορία της μπάλας από τις δύο ομάδες οι οποίες μέτρησαν ουσιαστικά από μια καλή στιγμή. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34′, με το Ντόκιτς να αποκρούει την προσπάθεια του Καλλέργη, ενώ στη συνέχεια της φάσης από την προσπάθεια των αμυντικών του Αιολικού να απομακρύνουν τον κίνδυνο, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν πιο δραστήριες με τον Αιολικό να πλησιάζει περισσότερο στο γκολ, ενώ διαμαρτύρεται για περίπτωση πέναλτι στον Ενομό σε μια οριακή φάση στη γραμμή. Στο 56′ ο ίδιος παίκτης σέρβιρε στον Μανούσο ο οποίος δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Μανούσος ξανά στο 60′ με σουτ εντός περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκντάνοβιτς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, με τον Αιολικό να απειλεί σε ακόμη δύο περιπτώσεις με Γιοκέ και Ενομό, ενώ από την πλευρά της Κοζάνης αστόχησε στο 72′ σχεδόν εξ’ επαφής ο Τσιμπούκας.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Συνθέσεις

Αιολικός (Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς (82′ Kordic), Ενομό, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Τριανταφύλλου

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καλλέργης, Δόρης (78′ Ψάλτης), Κουφάς, Σιατραβάνης (63′ Γιοζατζίδης), Κοροβέσης (11′ Αποστολίδης), Γραμμένος (78′ Καραγιάννης)

*με στοιχεία από το Sportlesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected