Κατηγορίες
Διάφορα

Φωτιά στη μηχανή ΙΧ αναστάτωσε το κέντρο της Βέροιας!

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Εδέσσης, το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023, όταν ΙΧ στάθμευσε σε χώρο φωρτοεκφόρτωσης και έβγαιναν πυκνοί καπνοί και φλόγες κάτω από το καπό του οχήματος.

Όπως αναφέρει το InVeria, ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς στάθμευσε το όχημα και βγήκε εκτός αυτού, καλώντας σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν άτομα με πυροσβεστήρες από παρακείμενη δημόσια υπηρεσία, προσπαθώντας να περιορίσουν τη φωτιά που φαινόταν στον χώρο της μηχανής του οχήματος.

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τις υλικές ζημιές μόνο στον χώρο της μηχανής, ωστόσο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που δημιουργήθηκαν στο καπό χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να το ανοίξουν και να αφαιρέσουν την μπαταρία, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος.

Χάρη στην αλληλέγγυα συνδρομή των εργαζομένων και την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, το όχημα διασώθηκε, κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν απειλήθηκε κανένα σπίτι, κατάστημα ή όχημα της πυκνοκατοικημένης περιοχής του κέντρου της Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected